perjantai 19. elokuuta 2011

Täsmätreenillä Archipelago Adventureen


Aika hiljaiseloa on kirjoitusrintamalla ollut, mutta ehkä on parempi, että paukut ovat menneet treenailuun (ja arjen pyörittämiseen). Luvassa on kuitenkin pian täydennystä sivuille mm. profiileihin ja linkkeihin, myös kisaraportti luvassa ensi viikolla! Kamat on pakattu huomista Multisport Cupin kolmatta osakilpailua, Siuntiossa ja Inkoossa kisattavaa merellistä APAa (Archipelago Adventure) varten. Naisten sarjassa on mukavasti 9 joukkuetta ja kaikkiaan joukkueita on 47, huolimatta siitä, että samaan aikaan kisataan Raaseporissa 24h Retki-rogaining-kisa. Sielläkin on viivalla liuta tuttuja. Molempiin seikkailuihin tasapuolisesti kaikille tsemppiä!

Olemme Pepin kanssa onnistuneet tekemään muutaman yhteistreenin mm. nyt keskiviikkona fillarisuunnistusta Hanikassa,merimelontaa kaksikolla ja kerran Oittaalla myös yksilapaisilla, kuten kisassakin. Lisäksi Jola on osallistunut kahteen Packrafting (uimapatjalla vesistöjen ylitystä ja juoksua patja kainalossa samalla suunnistaen) treeniin: pari viikkoa sitten yhdessä Sariannan kanssa Nuuksion Kattilajärvellä ja eilen Pian kanssa Lauttasaaressa. 

Urbaania packraftingiä.  Rasti oli oikealla näkyvän betonihässäkän päällä.
  
Oli mahtava saada valmiiksi laminoitu kartta! 
Pia kirjoitteli eilisestä treenistä omaan blogiinsa, joten meidän packrafting-treenistä kannatta lukea sieltä! Pienenä yksityiskohta lisättäköön, että tunti sen jälkeen kun olimme ko. kohdasta patjailleet, karautti laiva karille kapteenin juututtua vessaan. Olisi kyllä ollut meillekin vaaratilanne!

On jo kutkuttava kisafiilis ja auto starttaa pihasta 5.15. Luvassa surkeaa säätä, navakkaa tuulta (lienee yli 10 m/s) ja sadetta. Mutta keli on kaikille sama ja luotamme järjestäjien harkintaan mahdollisesti tiputtaa joku rasti pois. Kuusi tuntia ihanaa kurjuutta tiedossa :-)

t: Jola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti