X-kaato_2019

X-kaato_2019

sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Spring Adventure 2014, Finnfoamia Hyvinkäällä

Seikkailukausi 2014 avattiin Multisport.fi Spring Adventuressa Hyvinkäällä eilen, äitienpäivää edeltävänä lauantaina. Voiko parempaa tapaa viettää äitienpäivävkonloppua, kun päästellä pusikoissa, poluilla ja joella (no sorakuopillakin) menemään keuhkojensa kyllyydestä? Pia ja Arja kisasivat MamAdventure 2 joukkueena kuntosarjassa, ja kumpikin on tästä omiin blogeihinsa postaillut.
Jola ja Peppi starttasivat Naisten kilpasarjassa innostunein mielin, vaikkakin tietoisena, ettei nyt kummankaan jalka ihan nouse niin hyvin kuin 2011, jolloin kisasimme viimeksi yhdessä. Kajakkimelontaa ei tänä vuonna olla tehty, mutta edellisenä vkonloppuna sentään yhdessä maastopyöräiltiin!
Kartat saatiin klo 8 eli 2h ennen starttia ja rauhassa aamupalaa mutustellen olimme vartissa reitit katsoneet. Pyöräosuus vaikutti helpolta, eikä antanut paljon reitinvalinta- tai eksymismahdollisuutta. Pyöräkartta mahtui A4 suunnistusmuoviin, eikä tarvinnut edes käännellä, historiallista.
Kisan eka rasti ja heti itseluottamusmöhläys. Alkuun oli suunniteltu, että ajetaan toiselle puolelle jokea, mutta ei kun vaan muiden perään. Olipahan heti seikkailullinen rastileimaus!
Suunnistusta toivoimme parilla jalkapätkällä, joista ensimmäinen fillarirastilla 4 saatavalla kartalla. Ilmakuvakartta sorakuopilta osoittautuikin mainioksi, kunhan oltaisiin suunnistusosuuden rastille 6 mennessä samanaikaisesti maltettu katsoa tarkemmin fillariosuuden karttaa. Pientä hapuilua ts. epävarmuutta ja hidastelua pitkin kisan, muttei mitään isoja pummeja. Oli tosi kivaa koko kisan, vaikka näillä pohjilla hapotkin jylläsivät. Liisa Paakkasen kuvat kertovat hyvin tunnelmista, lähdössä keskittymistä ja lopun Finnfoam riemua.
Maalissa järjestävät kyselivät tuosta jo legendaarisesta Finnfoam eristelevyn käytöstä vesipuljailuissa: ei joka kisaan kiitos... Uimapatjat ovat ok, sillä niiden kns voi juosta, mutta tehdäänhän tuossa todella parin kanssa yhteissuoritusta ;.) Kisassa oli joenylitys köysien avulla, joka oli ainakin meille helppo, mutta lystikkäästi osa pareista keikkui köysien varassa. Vaihtoalueen vieressä olevan köysiosuuden sai suorittaa kisan missä vaiheessa tahansa ja me suoritimme sen melonnan jlk, suunnistusosuuden alkuun sopivasti ilman kanssakilpailijoita.
Voittomme naisten sarjassa kertoo valitettavasti tämän hetkisestä naisten sarjan tasosta. Mutta lämmittäähän se toki!!! Ja sai kyllä mielettömän treeni-innon päälle. Seuraavana vuorossa maastoduathlon MaastoMittelöt Espoossa 24.5. Ja No Limit 7.6 Veikkolassa. Liisalle kiitos hienoista kuvista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti